## FIRST WEEK BELL SCHEDULE

Tuesday, August 20th - A Day with ACES Wednesday, August 21st - B DAY with ACES Thursday, August 22nd - C Day- Full Schedule, No ACES Friday, August 18th - C Day- Full Schedule, No ACES

## Tuesday, August 20th

Time	Duration	Special Schedule	
8:15 a.m.	5 mins	First bell to enter school	
8:20 - 8:55	35 mins	ACES Block A	
8:55 – 9:55	60 mins	ACES Block B	
10:00 – 10:45	45 mins	1st Period	
*10:30- Attendance			
10:50 - 11:35	45 mins	3rd Period	
Announcements 11:35-11:40			
A Lunch5th period (T's walk students to lunch)			
11:45-12:15	30 mins	A Lunch	
12:20 -1:20	45 mins +	5th Period	
	15 mins STIR		
B Lunch5th period (T's walk students to lunch)			
11:45-12:15	30 mins	5th Period (1 <sup>st</sup> part)	
12:15-12:45	30 mins	B Lunch	
12:50-1:20	15 mins +	<b>5th Period</b> (2 <sup>nd</sup> part)	
	15 mins STIR		
C Lunch5th period (T's walk students to lunch)			
11:45-12:50	45 mins +	5th Period	
	20 mins STIR		
12:50-1:20	30 mins	C Lunch	
1:25 - 2:10	45 mins	7 <sup>th</sup> Period	
2:15 – 2:45	30 mins	ACES Block C	
2:45 - 3:50	65 mins	ACES Block D	

## Wednesday, August 21st

Time	Duration	Special Schedule	
8:15 a.m.	5 mins	First bell to enter school	
8:20 - 9:05	45 mins	ACES Block A	
9:10 – 9:55	45 mins	ACES Block B	
10:00 – 10:45	45 mins	2nd Period	
*10:30- Attendance			
10:50 - 11:35	45 mins	4th Period	
Announcements 11:35-11:40			
A Lunch6th period			
11:45-12:15	30 mins	A Lunch	
12:20 -1:20	45 mins +	6th Period	
	15 mins STIR		
B Lunch6th period			
11:45-12:15	30 mins	6th Period (1 <sup>st</sup> part)	
12:15-12:45	30 mins	B Lunch	
12:50-1:20	15 mins +	6th Period (2 <sup>nd</sup> part)	
	15 mins STIR		
C Lunch 6th period			
11:45-12:50	45 mins +	6th Period	
	20 mins STIR		
12:50-1:20	30 mins	C Lunch	
1:25 - 2:10	45 mins	8 <sup>th</sup> Period	
2:15 – 2:45	30 mins	ACES Block C	
2:45 - 3:50	65 mins	ACES Block D	