O. Henry Middle School 2023-2024

Monday, Tuesday, Friday - 8 Period Schedule - C Day [No ACES]

Times	Duration	A Day		
8:15 a.m.	5 min	First bell to enter school		
8:20 - 9:05	45 min	1st Period		
9:10-9:55	45 min	2nd Period		
10:00-10:45	45 min	3rd Period		
*10:30- Attendance				
10:50-11:35	45 min	4th Period		
Announcements 10:50-10:55				
A Lunch				
11:40 - 12:10	30 min	A Lunch		
12:15 - 1:20	45 min + 20 MM	5th Period		
B Lunch				
11:40 – 12:15	35 min	5th Period		
12:15 – 12:45	30 min	B Lunch		
12:50 – 1:20	15 min+ 15 MM	5th Period		
C Lunch				
11:40 - 12:50	50 min+ 20 MM	5th Period		
12:50-1:20	30 mins	C Lunch		
1:25 – 2:10	45 min	6th Period		
2:15 - 3:00	45 min	7th Period		
3:05-3:50	45 min	8th Period		

O. Henry Middle School 2023-2024

Wednesday - A Day		Thursday - B Day		
Times	Duration	A Day	B Day	
8:15 a.m.	5 min	First bell to enter school		
8:20 - 9:50	90 mins	1st Period	2nd Period	
Announcements 9:55 - 10:00				
9:55 - 11:30	95 mins	3rd Period	4th Period	
*10:30- Attendance				
A Lunch				
11:35 - 12:05	30 min	A Lunch	A Lunch	
12:10 - 1:40	90 mins	5th Period	6th Period	
B Lunch				
11:35 – 12:10	35 mins	5th Period	6th Period	
12:10 - 12:40	30 mins	B Lunch	B Lunch	
12:45 – 1:40	55 mins	5th Period	6th Period	
C Lunch				
11:35 - 12:45	70 mins	5th Period	6th Period	
12:45-1:15	30 mins	C Lunch	C Lunch	
1:20-1:40	20 mins	5th Period	6th Period	
1:45 – 2:15	30 mins	ACES	ACES	
2:20 - 3:50	90 mins	7th Period	8th Period	